Algemene voorwaarden

Aankomsttijd: Heeft u een afspraak dan vraag ik u om echt op tijd aanwezig te zijn. Te laat komen gaat ten koste van de totale behandeltijd. Mobiele telefoons worden bij voorkeur uitgeschakeld tijdens de behandeling.

Afspraak maken: Behandeling alleen volgens afspraak. Dit kan bij voorkeur  telefonisch, per e-mail of via de app. Wanneer u een afspraak maakt, stemt u in met de Algemene voorwaarden de Privacy verklaring en Behandelovereenkomst zoals op deze pagina staan vermeld.

Annulering: Alle afspraken kunnen kosteloos tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Als u zonder afzegging de afspraak niet nakomt, ben ik genoodzaakt het volledige tarief in rekening te brengen.

Behandelovereenkomst: U dient kennis genomen te hebben van de Behandelovereenkomst én de Privacy verklaring verklaring. Deze graag uitprinten en ondertekend mee te nemen bij uw eerste afspraak.

Betaling: Er is een mogelijkheid om via betaalverzoek, per bank of contant te betalen, direct na de behandeling. U kunt u factuur voor Reflexzone therapie, indienen bij uw zorgverzekeraar voor declaratie, mits u aanvullend verzekerd bent. Massage en Pedicuresalon Step by Step is NIET verantwoordelijk, mocht de zorgverzekeraar onverhoopt niet vergoeden.

Cadeaubonnen: Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor contant geld en is onbeperkt geldig.

Contra-indicaties: Een masseur is geen fysiotherapeut. Hierdoor kunnen klachten die een specialistische aanpak vereisen niet worden opgelost d.m.v. een massage. Wel kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd worden. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling gestaakt worden en wordt u doorverwezen naar een arts. Vervolgafspraken zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist dan kan u gevraagd worden met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist dient u voor aanvang van de massage mede te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.

Corona virus: 

Er zijn protocollen en richtlijnen gesteld vanuit ProVoet en CAT, die ik in acht neem. Mocht u last hebben van hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn benauwdheid, longontsteking of koorts, of met mensen die in contact zijn geweest met anderen die besmet zijn of huisgenoten hebben met de verschijnselen, kunnen NIET behandeld worden! Indien u een afspraak heeft staan en u heeft deze symptomen, gelieve dan de afspraak (kosteloos) te annuleren. Voor meer informatie of een nieuwe afspraak in te plannen kunt u, het liefst,  telefonisch met mij contact opnemen. Voorkomen is beter dan genezen. Doe voorzichtig en blijf gezond!

Persoonlijke gegevens: Voor aanvang van een behandeling wordt u vriendelijk verzocht de juiste gegevens te verstrekken omtrent uw medische gezondheid. Uw persoonlijke en medische gegevens worden nooit zonder uw schriftelijke toestemming verstrekt aan derden. Zie Privacyverklaring.

Tarieven: Massage en Pedicuresalon Step by Step heeft géén BTW plicht. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Wachttijd: Het kan voorkomen dat als u uw afspraak annuleert, u niet op kort termijn een nieuwe afspraak in kunt plannen, gezien mijn volle agenda. Dit is ook zo als ik om bepaalde redenen uw afspraak moet verzetten. Uiteraard doe ik mijn best om u niet te lang te laten wachten. Er is ook een mogelijkheid dat als er iemand uitvalt, ik u dan vraag om die plaats op te vullen. Wij vragen u om uw begrip.

Disclaimer:

  • Massage en Pedicuresalon Step by Step is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en/of na de behandeling.
  • Massage en Pedicuresalon Step by Step is niet verantwoordelijk voor letsel als gevolg van niet volledige of verkeerde informatie dan wel verzwijgen van medische gegevens zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en/of medicijngebruik.
  • Massage en Pedicuresalon Step by Step behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van alcohol, geestverruimende middelen o.i.d..
  • Wanneer u zich laat behandelen bij Massage en Pedicuresalon Step by Step, dan is dit geheel op eigen risico.
© 2010 - 2024 Massage en Pedicuresalon Step By Step