Sabaaydi kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende of activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de heerlijke warmte en de werking van de kruidenstempels wordt je lichaam goed gereinigd en doorbloed en je geest heerlijk ontspannen. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden.

De in olie verwarmde kruidenstempels masseren je lichaam, al wrijvend en stempelend met wisselende druk. Na de behandeling voelt je lichaam weer helemaal ontspannen aan en tintelt het van de energie. Omdat er gemasseerd wordt met veel olie wordt aangeraden een niet al te nieuwe slip of onderbroek te dragen tijdens de behandeling.

Als de buitentemperatuur 25°C of hoger is wordt er geen kruidenstempelmassage gegeven. Bij een te hoge temperatuur krijgt het lichaam niet de kans de warmte kwijt te raken, wat kan leiden tot hoofdpijn of misselijkheid.

Aan de hand van uw klacht, nadat u een anamnese in heeft gevuld, wordt er bekeken welke behandeling het beste bij u past.

Sabaaydi (alle kruidenstempelmassages) vallen onder reflexzonetherapie (Prestatiecode 24009) en / of lichaamsgerichte psychotherapie (prestatiecode 24513) wordt geheel (of gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekering. Check hiervoor even of u in aanmerking komt bij https://catvergoedbaar.nl/ Let op: De vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u als verzekerde heeft afgesloten bij uw verzekeringsmaatschappij.

Massage en Pedicure salon Step by Step is NIET verantwoordelijk, mocht de zorgverzekeraar onverhoopt toch niet vergoeden.

Massage en pedicuresalon Step By Step
© 2010 - 2024 Massage en Pedicuresalon Step By Step