Deep Tissue

Deep Tissue Massage

Sabaaydi werkt samen met ITM school en de Spa Mantra in Changmai-Thailand.
Deep Tissue is een vorm van massage die zich richt op de diepere lagen van spieren en bindweefsels. De massage wordt uitgevoerd door diep masseren met de vingertoppen, knokkels, handen, ellebogen en onderarmen. Verklevingen die de doorstroming blokkeren kunnen door deze stevige massage weer in beweging komen. Er worden één of twee lichaamsdelen behandeld, bijv. alléén de rug of rug + achterkant benen, afhankelijk waar de klacht zich bevindt.

Door deze technieken wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd. Daardoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert de staat van het bindweefsel. Op deze manier kunnen zogenaamde ‘verklevingen’ verminderen. Ook de zenuwuiteinden die in de huid en in het bindweefsel liggen, krijgen door de massage een prikkel. Bij deze massage wordt geen olie gebruikt.

Wanneer Deep Tissue massage?
Bindweefselmassage kan een positief effect hebben op verschillende klachten zoals:
– hoofdpijn en migraine
– buik- en borstkas aandoeningen
– maag- en darm aandoeningen
– doorbloedingsstoornissen
– chronische verkoudheid
– aandoeningen aan het bewegingsapparaat
– gewrichtsproblemen
– slapeloosheid.
De technieken hebben een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid en op cellulitis, striae en littekenweefsel.

Er kan een keuze gemaakt worden of u een behandeling van 60 minuten of 90 minuten wilt ontvangen.

Aan de hand van uw klacht, nadat u een anamnese in heeft gevuld, wordt er bekeken welke behandeling het beste bij u past.

Massage en pedicuresalon Step By Step
© 2010 - 2024 Massage en Pedicuresalon Step By Step