Sabaaydi Aroma Herbal Oil massage

De Aroma Herbal Oil massage is een unieke combinatie van de Thaise, Zweedse, Tibetaanse en Indiase massage. Er wordt gewerkt met de onderarmen, vuisten, duimen en effleurage op de energiebanen. Deze massage kan gegeven worden op 2 manieren: De stevige vorm: de Sun en Fire of de zachtere vorm: de Moon en Aqua.

Deze massages worden met aroma oil gegeven. Door de aroma oil kom je in een diepe ontspanning, zodat blokkades makkelijker losgelaten kunnen worden.

In de Aroma Herbal Oil massage zitten meer dan 90 verschillende massage grepen/bewegingen. Deze massage geeft je energie en brengt je een weldadige ontspanning van “top tot teen”.

Aromatherapie is een holistische behandelwijze waarbij essentiële oliën ingezet worden voor het bevorderen van het welzijn van mensen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau.

Steeds meer mensen ontdekken de helende kracht van aromatherapie. Veelgebruikte essentiële oliën, kun je inzetten vanwege hun specifieke werking. Er zijn aroma’s met een ontspannende werking, andere aroma’s geven juist extra energie. Er zijn essentiële oliën die een helende werking hebben op de luchtwegen, spieren, gewrichten en emoties.

In Februari 2010 ben ik met Sabaaydi op studiereis geweest en heb deze massage geleerd bij de ITM school in Changmai – Thailand. Dit was een geweldige ervaring waar ik vele tempels bezocht heb, het Boeddhisme ontdekt heb en vele massages heb ondergaan om zo te ervaren wat het met je kan doen.

Er kan een keuze gemaakt worden of u een behandeling van 60 minuten of 90 minuten wilt ontvangen.

Aan de hand van uw klacht, nadat u een anamnese in heeft gevuld, wordt er bekeken welke behandeling het beste bij u past.

 

 

 

Massage en pedicuresalon Step By Step
© 2010 - 2024 Massage en Pedicuresalon Step By Step