Sabaaydi Chakra massage

Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die niet altijd even leuk zijn. De manier waarop je ermee omgaat bepaalt of zo’n gebeurtenis een blokkade zal worden. Een blokkade houdt in dat een chakra niet meer open en in beweging is zoals het eigenlijk hoort.

Omdat je chakra niet meer in beweging is en de energie niet meer vrijelijk kan stromen, raakt het als het ware verstoord. In het begin merk je daar misschien niet zoveel van, maar op de lange duur kan dat voor lichamelijke en geestelijke problemen gaan zorgen.

Chakra

Wanneer de derde chakra, de maag, geblokkeerde is en dit een lange tijd aanhoudt zonder dat er aandacht aan word geschonken, dan is de kans groot dat er op een gegeven moment maagklachten gaan optreden.

Op het geestelijke vlak zal het inhouden dat je wilskracht en doorzettingsvermogen steeds minder worden.

Als je vijfde chakra, de keel, geblokkeerd is kun je na verloop van tijd problemen krijgen in het keelgebied, bijv. het wegvallen van je stem, of heesheid.

Als je leert meer te gaan uitten en te communiceren, komt de 5e chakra weer in beweging.

De massage

De chakra massage bestaat uit het leggen van warme kruiden op de chakrapunten. Mede door een visualisatie wordt de aandacht naar dat chakrapunt gebracht dat gemasseerd gaat worden. Door de massage en door de aandacht ontstaat een diepe rust en ervaart u de energiestromen door uw lichaam.

Dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Zie ook: Uitleg Chakra massage

Aan de hand van uw klacht, nadat u een anamnese in heeft gevuld, wordt er bekeken welke behandeling het beste bij u past.

 

Massage en pedicuresalon Step By Step
© 2010 - 2024 Massage en Pedicuresalon Step By Step