Sabaaydi Plus

Mensen luisteren vaak slecht naar de signalen die hun lichaam hun geeft.

Als het verschil tussen moeten en kunnen te groot is, veroorzaakt dit stress. Deze stress slaat zich vooral op rondom het schoudergebied. Een massage met warme kruidenstempels kan dan veel verlichting geven, ontspanning brengen en blokkades die zijn ontstaan opheffen. De kruiden in deze stempels hebben een genezende en reinigende uitwerking. Ik werk hierbij met kleine stempels voor de armen, hals, gezicht en decolleté.

De massage

De Plus begint met het decolleté en het gezicht te reinigen met warme kompressen.

Daarop volgt de warme kruidenbuidels: het decolleté, de armen, handen, de schouders , hals en het gezicht worden hiermee gemasseerd. De kruiden hebben een reinigend effect op de huid doordat de lymfe in het gezicht direct onder de huidoppervlak liggen.

Door de massage van het gezicht met kleine stempels wordt de doorbloeding gestimuleerd, mede door het kruid Acacia Concinna wat tevens een bijzondere huidverbeteraar is. De kruiden hebben een reinigend effect op de huid. Doordat de meridianen in het gezicht direct onder het huidoppervlak liggen, worden ze extra geactiveerd, wat de huidkwaliteit ten goede komt. De gestempelde lichaamsdelen worden daarna heerlijk met warme olie gemasseerd. Als afsluiting volgt een korte onderbeen/voetmassage en laten we de energie door het lichaam stromen.

Aan de hand van uw klacht, nadat u een anamnese in heeft gevuld, wordt er bekeken welke behandeling het beste bij u past.

U kunt de Sabaaydi Plus ook combineren met de Sabaaydi massage. Deze noem ik Sabaaydi Speciaal.

 

Massage en pedicuresalon Step By Step
© 2010 - 2024 Massage en Pedicuresalon Step By Step