Shiatsu Stoelmassage

De stoelmassage is gebaseerd op de Japanse shiatsu massage (drukpuntmassage). De ontvanger neemt plaats op een ergonomische stoel die het lichaam goed ondersteunt, zodat men optimaal kan ontspannen. De kleren blijven aan waardoor het nog gemakkelijker is om deze massage ‘tussen de bedrijven door’ te geven. (Ook bij een bedrijf op locatie behoort tot de mogelijkheden bij Massage en Pedicuresalon Step by Step. Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave).

Hoewel een stoelmassage maar tussen de 20 en 30 minuten kan duren, is de uitwerking zeer diepgaand. Met behulp van de drukpunt massagetechnieken wordt de opgebouwde spanning in de nek, schouders, rug, armen en hoofd los gemasseerd.

Indien gewenst kan de drukpuntmassage uitgebreid worden naar bijvoorbeeld 1 uur.

Stoelmassage stimuleert de bloedcirculatie, waardoor de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof wordt bevorderd, terwijl tegelijkertijd de afvalstoffen in het lichaam beter worden afgevoerd. Ook het immuunsysteem krijgt een boost. Een korte stoelmassage ontspant en geeft nieuwe energie. Behalve dat stoelmassage problemen door stress kan verzachten, heeft het ook een preventieve werking.

Bij voorkeur makkelijk zittende kleding aantrekken, zoals een joggingbroek en een T-shirt.

Massage en pedicuresalon Step By Step
© 2010 - 2024 Massage en Pedicuresalon Step By Step